Sahara & talven ihmemaa – monimuotoinen Marokko

by Milla / tammikuu 22, 2018 / in Kuvankäsittely, Luontokuvaus, Matkailukuvaus, Valokuvaus, Yleinen / 0 comments

Olin mieheni kanssa Marokossa nyt tammikuussa 2018. Alla oleva blogijuttu on julkaistu alunperin Voima-Vahtila -blogissamme täällä.

Talven ihmemaasta suoraan aavikolle, kukapa olisi uskonut!

Vietimme kymmenen päivää Marokossa, ja maa yllätti ihan totaalisesti monimuotoisuudellaan. Sen lisäksi, että pääsimme seikkailemaan Saharan dyyneille, mikä oli reissumme pääjuttu, niin saimme myös ihailla upeita vuoristomaisemia sekä lumisempia tunnelmia kuin mitä olemme tänä talvena päässeet kokemaan täällä Suomessa.

Tässä alla on yksi kuva jokaista matkapäiväämme kohti eli siis kymmenen kuvaa. Ne toimikoot alkumaistiaisina siitä, mitä kaikkea Marokosta löytyykään, vaikka kymmenen kuvaa ei kyllä mitenkään riitä kuvaamaan sitä kaikkea, mitä näimme ja koimme. Ja itse asiassa meiltä jäi vielä puuttumaankin vaikka mitä, kuten maan huikeat rantalomakohteet hiekkarantoineen sekä lukuisia upeita kaupunkeja, joista meitä houkuttelee etenkin ”sinisenä kaupunkina” tunnettu Chefchaouen… Meidän piti käydä sielläkin, mutta koska viihdyimme aavikolla suunniteltua pidempään, niin aika ei enää riittänyt kaikkeen haluamaamme. Ensi kerralla sitten 🙂

Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Odota pikkuhetki...