Mekkomaanantai XII – isoisoäidin tekemä mekko & takki

by Milla / helmikuu 22, 2017 / in Henkilökuvaus, Kuvankäsittely, Valokuvaus, Yleinen / 0 comments

Tiedän, maanantai oli ja meni, mutta mekkomaanantai olkoot silti tasan nyt. Perusteltakoot sillä, että yrittäjänä viikkorytmini ei noudata aina ihan sitä perinteisintä, ja joskus saatan viettää viikonloppua vaikkapa ma-ti, jolloin maanantaini on tavallaan keskiviikko 🙂

Kuten aiemminkin olen mekkomaanantai-sarjassa maininnut, niin mammani mummo eli isoisoäitini oli ompelijatar. Hänen kädenjälkeään ovat useat mammani sekä isoäitini vanhat vaatteet, kuten näissä kuvissa nähtävä ohut raidallinen villamekko sekä muhkea villakangastakki.

Ja nämä ovat ihanat! Niistä näkee suoraan, että ne ovat ainutlaatuista kädenjälkeä. Vitsit, jos itsekin osaisin tehdä tällaisia…

Kun nämä pukee ylleen, tuntuu kuin sukeltaisi itsekin jonnekin syvälle historiaan. Ja tuo takki on niin lämmin, ettei sitä oikein edes voi käyttää kuin kunnon pakkasilla, eikä se päällä takuulla tule kylmä.

Nämä kuvat on nähty täällä blogissa aiemminkin, mutta otin ne nyt uudelleenkäsittelyyn ja annoin kuvillekin ripauksen vanhan ajan henkeä. Mitä tykkäät?

Ihanaa maanan… eikun keskiviikkoa <3

Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Odota pikkuhetki...