Yrityksille

Etsittekö ammattitaitoista valokuvaajaa yrityksenne tarpeisiin? Tarvitsetteko laadukkaita henkilöstökuvia tai kuvia yrityksenne toimitiloista tai tapahtumasta? Tai kaipaavatko yrityksenne nettisivut, somekanavat tai julkaisut uutta ilmettä tai brändinne ja imagonne visuaalista vahvistusta?  Tarvitsetteko tuoreita kuvia markkinointiinne tai uutta kampanjaanne varten?

Minulta saatte toiveidenne mukaiset yrityskuvat!

Näytekuviini voitte tutustua esimerkiksi seuraavissa gallerioissa:

Henkilökuvaus

Lehti- ja yrityskuvaus

Tapahtumakuvaus

Vahvuuteni on, että teen kuvaukset aina vallitsevissa olosuhteissa asiakkaan toivomassa paikassa – kuten työpaikallanne. Urheilu-, tapahtuma- ja lehtikuvaus ovat koulineet minusta vuosien varrella tilannetajuisen ja tarvittaessa nopeankin kuvaajan, joka selviää olosuhteissa kuin olosuhteissa. Bravuurini on, että taion laadukkaat ja tyylikkäät kuvat aikaiseksi nopeasti ja vaivattomasti ilman, että aikaa kuluu liialliseen säätämiseen tai valmisteluihin.

Toki mikäli aikaa on käytettävissä enemmänkin, niin mielelläni sitä käytän. Olen parhaimmillani etenkin tilannekuvauksessa, joten minua kannattaa hyödyntää esimerkiksi yrityksenne tapahtumissa, missä voin napata brändiinne sopivia aitoja tilannekuvia mahdollisten ”aseteltujen” kuvien sekä esimerkiksi henkilö- ja tuotekuvien lisäksi.

Olen valokuvannut kuten myös siinä rinnakkain tehnyt toimittajan töitä koko aikuisikäni. Olen freelancer ja yrittäja henkeen ja vereen. Asiakkaitani ovat muun muassa Yleisradio, STT-Lehtikuva, Turun Sanomat, Kymen Sanomat, Suomen Olympiakomitea, Suomen Voimisteluliitto, Palloliitto yms. sekä lukuisat yksityisasiakkaat, kuten Viking Line ja Fondia.

Valokuvauksen lisäksi olen käytettävissä myös muihin journalistisiin töihin/kirjoitustöihin, jos esimerkiksi kaipaatte sisällöntuotannollista apua tai esimerkiksi toimittajaa yrityslehtenne tekemiseen. Lisätietoa sisällöntuotannollisesta/media-alan osaamisestani löytyy täältä.

Kuvausterveisin
– Milla –
milla(at)voimavahtila.fi
+358 40 577 4455

kirsi_piha_8_foto_milla_vahtila_p

radiostudio_25_11_kuva_6_milla_vahtila_p

robin_6_foto_milla_vahtila_p

mielenilmaus_foto_milla_vahtila_24_p

linda_liukas_14_foto_milla_vahtila_p

slush_torstai_12_samsung_foto_milla_vahtila_p

teemu_muurimaki_13_foto_milla_vahtila_p

ryhma_3_10_p

oc_arg_3_foto_milla_vahtila_p

Odota pikkuhetki...