Yhteydenotto

voimafoto_milla_2_p

Voimafoto – photography by Milla Vahtila. Valokuvausta tositarkoituksella. Hää-, henkilö-, tapahtuma-, urheilu-, yritys- ja lehtikuvausta ammattitaidolla & tyylillä.

Ota yhteyttä, jos olet kuvaajaa vailla ja kuvaustyylini kolahti! Rakastan ihmisten ja hetkien ikuistamista, ja olen avoin monenlaisille kuvauskeikoille, niin pienille kuin isommillekin. Asun Helsingissä, mutta kuvauksia voi sopia pk-seudun lisäksi myös eri puolille Suomea.

Olen täysipäiväinen yrittähä ja oman tieni kulkija, ja valokuvaus on suurin intohimoni. Minulle valokuvauksessa tärkeintä on laatu sekä luotettavuus. Keskinkertaisen massan sijaan panostaan laadukkaisiin ja viimeisen päälle hiottuihin valokuviin. Lisäksi teen varmaa ja luotettavaa jälkeä. Löydät jonkun verran infoa tekemistäni kuvauksista Info & hinnasto -valikon alta, hääkuvaajaa etsivän kannattaa tutustua Hääkuvaus-valikkoon, ja näytekuviani löydät Galleria-valikon alta. Ole rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva kuvaus 🙂

Kuvausterveisin
– Milla –
milla(at)voimavahtila.fi (ilmoitathan tiedustelumailissa nimesi ja puhelinnumerosi)
+358 40 577 4455

Jos sinulla on häät näköpiirissä kesälle 2018, niin olehan pikimmiten yhteydessä. Parhaat hääkuvaajat bookataan usein jo vuotta aikaisemmin, joten tiedustele kuvausta ajoissa. Itsekin hääni vuonna 2012 viettäneenä tiedän, että sopivan kuvaajan löytäminen on todella tärkeää. Omaan hääpäivään on panostanut todella paljon, joten on hienoa, jos löytyy kuvaaja, joka osaa tallettaa päivän kohokohdat kuvalliseksi tarinaksi, jossa muistot säilyvät läpi vuosien ja vuosikymmenten.

Ole yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Voimaterveisin
-Milla

Yritystiedot:
Wide Angle Production V&M Oy / Voima-Vahtila / Voimafoto
Y-tunnus: 1053940-5

Ps. Jos haluat tietää minusta eli Voimafoton kuvaajasta enemmän, tutustu tarkemmin näihin nettisivuihin (esim. valikkoon Voimafoton tarina) tai kurkkaa osoitteeseen www.voimavahtila.fi 🙂

002_milja_ja_teemu_foto_milla_vahtila_p3

004_heidi_ja_henri_foto_milla_vahtila_mv_p

002_heidi_ja_henri_foto_milla_vahtila_p

103_janica_ja_esa_foto_milla_vahtila_p

2

005_heidi_ja_henri_foto_milla_vahtila_p

7

Odota pikkuhetki...