CV

Terve!

Olen siis Milla, 28, asun Helsingissä ja olen tehnyt toimittaja-valokuvaajan töitä koko aikuisikäni eli toisin sanoen nuoresta iästäni huolimatta minulla on jo vuositolkulla työkokemusta. Olen tehnyt töitä aina freelancerpohjaisesti ja todella yrittäjähenkisesti. Tavoitteeni onkin pystyä elättämään itseni yrittäjänä yhdessä urheilijamieheni kanssa, ja siten samalla kantaa korteni kekoon tässä yhteiskunnassa luomalla työpaikan perheelleni ja kenties joskus tulevaisuudessa myös jollekulle muullekin.

Työhistoriaani mahtuu kaikenlaista aina kahvilatyöntekijästä kuorma-auton kuljettajaan. Suurimmat osaamiseni ja intohimoni piilevät kuitenkin visuaalisuudessa sekä kirjoittamisessa ja ylipäätänsä sisällöntuottamisessa. Olen ennen kaikkea journalisti ja valokuvaaja. Asiakkaitani ovat esimerkiksi Yleisradio, STT-Lehtikuva, Olympiakomitea, Suomen Voimisteluliitto, Palloliitto, Turun Sanomat, Viking Line, Fondia, Helsingin Moottorikerho yms. Lisäksi olen ollut mukana tiedottaja-valokuvaajana esimerkiksi Lontoon olympialaisissa sekä kaksissa opiskelijoiden olympialaisissa eli universiadeissa: kesäuniversiadeissa vuonna 2015 sekä talviuniversiadeissa vuonna 2013 sekä 2017.

Lisäksi minulla on mieheni kanssa Voima-Vahtila -brändi, jonka alla järjestämme muun muassa liikuntakursseja – niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin – ja myymme liikuntavälineitä, kuten omaa Dream Rings -tuotettamme.

Tällä hetkellä työllistän itseni täysipäiväisesti yrittäjänä: teen töitä freelancertoimittajana ja -valokuvaajana sekä tiedottajana. Toimin muun muassa Päijänteen ympäriajon eli siis juuri MM-osakilpailun statuksen saaneen endurokilpailun tiedottajana. Lisäksi teen monipuolisesti yksittäisiä keikkoja ja yritän etsiä omaa jalansijaani tässä maailmassa – ja tuoda tekemisilläni vähän iloa ja kauneutta tähän maailmaa.

Ai niin, ja kaiken muun ohella olen ”vähän” opiskellutkin, nimittäin kahdessa korkeakoulussa: Helsingin yliopistolla ympäristöbiologiaa sekä ympäristömuutos ja -politiikkaa sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa journalismia.

CV:ni löydät täältä: CV_milla_vahtila_in_english.pdf
LinkedIn-profiilini löydät tämän linkin takaa.

Työnäytteitäni löydät Galleriat-valikon alta ja tekstinäytteitä saat pyytämällä. Netistä löytyy jonkin verran työnäytteitäni, esimerkiksi Yleltä.

Yle Tieteelle kirjoittamiani artikkeleita löydät täältä

Yle Uutisille ottamiani ja julkaistuja valokuvia löydät täältä

Lisäksi minulle on kehkeytynyt aikamoinen someosaaminen tässä kaiken työnteon ja yrittämisen rinnalla. Pyöritän ja tuotan kaiken sisällön Voima-Vahtilan nettisivuille ja blogiin sekä näille Voimafoto-sivuille ja kaikkiin niiden ympärillä toimiviin some-kanaviin (Facebook: Voima-Vahtila, rengasmies Markku Vahtila, Voimafoto; Instagram; Youtube).

Lisäksi valokuvauksen ja sisällöntuotannon lisäksi minulta onnistuu myös esimerkiksi videoiden tekeminen. Tässä esimerkiksi Yle Kioskille tekemäni videojuttu sekä pari muuta kuvaamaani ja editoimaani videota:

Olen siis paitsi valokuvaaja ja toimittaja, niin myös moniosaava sisällöntuottaja ja media-alan moniosaaja sanan varsinaisessa merkityksessä. Olen kasvanut suoraan kiinni tällaiseen ”uudenlaiseen” mediamaailmaan ja työelämään ja yrittäjähenkisyys on minulle luonnollista. Olen erittäin otettu, jos tuet minua hyödyntämällä osaamistani!

Ja itse asiassa samalla kun hyödynnät osaamistani, tulet samalla tukeneeksi paitsi nuorta yrittäjänalkua, niin myös yhtä niin ikään yrittäjähenkistä huippu-urheilijaa ja yhtä lajinsa kovinta nimeä: miestäni Markku Vahtilaa. Hän on telinevoimistelussa renkailla 9-kertainen ja hallitseva Suomen mestari ja on hänellä jokunen Pohjoismaiden ja Pohjois-Euroopan mestaruus sekä maailmancupin mitaleitakin.

Eli ei liene huono diili: sinä saat valokuvauksen tai media-alan huippuosaajan ja yrittäjän, joka tekee työtä koko sydämellään ja kaikella tarmollaan ja/tai vaihtoehtoisesti voit nauttia huippu-urheiluosaamisesta vaikkapa kursseillamme ja samalla vieläpä tuet rehtiä suomalaista pienyrittäjyyttä sekä huippu-urheilijaa. Miltä kuulostaa?

Ja jos juuri nyt sinulla ei ole tarvetta osaamisellemme, niin muutaman klikkauksen verran ainakin ehdit meitä auttaa – käy tykkäämässä meistä ja touhuistamme somessa!

Facebook:
Voimafoto
Voima-Vahtila – Milla & Markku Vahtila
Rengasmies/telinevoimistelija Markku Vahtila

Instagram

Youtube

Voimaterveisin

-Milla

Odota pikkuhetki...