Häätarina VI – kesähäiden ihanuutta

Ah, kesän hääsesonki lähestyy jo huimaa vauhtia! Olen hääkuvaajana mitä onnellisimmassa tilanteessa, sillä liki kaikki kesälauantaini ovat varattuina hääkuvaukselle, kuten useampi kesäperjantaikin. Lauantait 26.5. ja 2.6. sekä juhannus ovat ainoat vapaat lauantaini ennen syyskuuta. Näistä jälkimmäisimpänä mainitun ehkä mielelläni jätänkin tyhjäksi, niin meille jää mieheni kanssa yksi vähän pidempi lomajakso kesällä, mutta muuten olen ikionnellinen tässä tilanteessa 🙂 Rakastamieni hääkuvausten lisäksi edessä on myös monia muita isompia huippukuvauskeikkoja. Ensimmäistä kertaa on sellainen fiilis, että kyllä se hitaasti etenevä ja pitkäjänteisyyttä vaativa pienyrittäjän ura vielä palkitaan!

Ajattelin jättää häätarina-blogisarjan kesän ajaksi tauolle, koska kesän aikana on tosiaan aika ikuistaa niitä ihan uusia häätarinoita. Jos innostun, saatan julkaista toki uuden blogin kesänkin aikana, mutta jos mitään ei kuulu, niin fiilistellään täällä blogin puolella häitä seuraavan kerran syksyllä.

Ja vaikka kesälauantaini alkavatkin olla buukattuina, niin saa toki olla yhteydessä, jos tanssit häitäsi jonain muuna viikonpäivänä tai ensi syksynä/talvena/2019.

Nyt fiilistellään kuitenkin yksiä ihania kesähäitä viime kesältä. Kuvaamiini häihin on aina yhtä ihana palata näin jälkikäteen – niihin aurinkoisena porottaviin keskipäiviin, sulhasen ja morsiamen ensikohtaamiseen hääpäivänä, läheisten onnen kyyneliin, siihen hetkeen kun sanotaan ”tahdon”, kiihkeisiin suudelmiin hääautossa, herkkuhetkiin hääillallisen parissa, kakunleikkuuta ympäröivään naurunremakkaan, häätanssiin, hassuihin ilmeisiin kimpunheiton aikana, hempeisiin hetkiin omenapuiden alla, lempeän ilta-auringon syleilyyn ja illan viimeiseen suudelmaan ennen kuin hääkuvaajan on aika kaikota paikalta…

Onnea vielä kerran ihanat M&T <3

007_milja_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_p

044_milja_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_p045_milja_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_p

048_milja_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_p

011_milja_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_p

013_milja_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_p

014_milja_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_p

Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Odota pikkuhetki...