Häätarina IV – Sade tuo onnea

by Milla / maaliskuu 13, 2018 / in Hääkuvaus, Henkilökuvaus, Tapahtumakuvaus, Valokuvaus, Yleinen / 0 comments

Sain taas juuri lepytellä yhtä morsianta siitä, että ei kannata liikaa stressata sitä, että mitä jos hääpäivänä sataa. Harvemmin sitä kuitenkaan sataa koko päivää ihan saavista, mutta jos ennuste hääviikolla näyttää huolestuttavalta, niin autan etsimään jonkun vaihtoehtoisen sisätilan kuvauspaikaksi.

Pienellä sateella – tai sadekuurojen välissä – voi saada kuitenkin todella tunnelmallisia ja ainutlaatuisia hääkuvia. Sade, kuten sää ylipäätänsä ei ole uhka, vaan mahdollisuus. Taitava kuvaaja osaa kääntää sään kuin sään eduksi ja taltioida aikaa kestävät kuvat juuri niissä olosuhteissa, jotka ovat käytettävissä.

Tavallaan ”sade tuo onnea” onkin mielestäni hölmö sanonta. Eihän onni ole tosiaankaan säätilasta kiinni, vaan pikemminkin mielentilasta. Kun hääpäivään ja hääkuvaukseen asennoituu oikealla tavalla, mikään ei voi epäonnistua, ja pienet mahdolliset kommelluksetkin vain kruunaavat päivän ja tekevät siitä ikimuistoisen 🙂

Mutta nyt höpinät sikseen ja seuraavan häätarinan pariin! Vuorossa ovat ihanat H&J-P. Odottelimme hääautossa sateen laantumista, ja kun kuuro hellitti, kipitimme märille rantakallioille ottamaan potretteja. Lisäksi otimme kuvia heidän koko ihastuttavasta perheestä.

Onnea vielä kerran, söpöläiset! <3

Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Odota pikkuhetki...