Häätarina I – ihanaa heittäytymistä

by Milla / helmikuu 09, 2018 / in Hääkuvaus, Henkilökuvaus, Valokuvaus, Yleinen / 0 comments

Nyt vihdoin on aika aloittaa häätarina-blogisarjani, joka on ollut to do -listallani jo viime kesästä lähtien! Tarkoituksenani olisi julkaista nyt talven/kevään ajan noin kerran viikossa tai joka toinen viikko yksi häätarina ja tietenkin valokuvien muodossa. Eli luvassa on aina kuvasarja yksistä valokuvaamistani häistä. Kesällä sarja jää luultavasti tauolle varsinaisen hääkuvaussesongin ajaksi, mutta jatkuu sitten varmasti taas syksyllä 2018.

Sarjan pääsevät aloittamaan ihanat A&T. Varasimme heidän kanssaan potrettikuvaukselle runsaasti aikaa ennen vihkimistä, mikä oli upea juttu, sillä ehdimme todellakin rauhassa kuvailla useammassa paikassa, ja lopputuloksena oli iso määrä ihastuttavia potretteja. Hääpotrettien kuvaamisessa ihanteellisinta on, kun kuvien ottamiseen pystytään varaamaan mukavasti aikaa, parhaimmillaan 1-2 tuntia, jolloin ei ole kauhea kiire niiden ottamisen kanssa, vaan voidaan rauhassa kierrellä useammassa paikassa ja ottaa kuvia nautiskellen ja fiilistellen. Mielestäni on nimittäin tosi tärkeää, että itse kuvien ottaminenkin on hääparille mieluisa kokemus ja sellaista hääparin yhteistä rentoa aikaa silloin hääpäivänä (mitä minä nyt sitten hillun kameroineni siinä mukana kolmantena pyöränä ja höpisen ohjeitani ja intoilen siinä rinnalla 🙂 ). A&T olivat myös ihanan mukana kaikissa pöhköimmissäkin ideoissani!

Itselleni ei ollut helppoa valita tähän blogipostaukseen kuvia (pitäisiköhän laittaa joku ulkopuolinen jatkossa valitsemaan ne…?), koska ihania kuvia kertyi näistäkin häistä niin paljon, mutta yritän pitäytyä tämän blogisarjan postauksissa noin 20-30 kuvassa.

Mutta nauttikaahan nyt kuvista, ja onnea vielä kerran A&T <3

030_anu_ja_teemu_kuva_milla_vahtila_2_p

Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Odota pikkuhetki...