Tuulahduksia tulevasta

by Milla / elokuu 30, 2017 / in Hääkuvaus, Henkilökuvaus, Kuvankäsittely, Valokuvaus, Yleinen / 0 comments

Heih sinä, joka etsit valokuvaaja tai muuten vain olet eksynyt Voimafotooni!

Kesä on humahtanut häitä tanssahdellessa, ja omana tanssipartnerinani on toiminut kamerani tai itse asiassa kaksi kameraani. Olen nauranut ja liikuttunut, elänyt täysillä mukana ikuistaen lukuisten ihanaakin ihanampien hääparien tärkeää päivää.

Viime lauantai päätti kesän intensiivisimmän koko päivän hääkuvausten putken, mutta editoitavaa riittää vielä useiksi viikoiksi. Odotan jo innolla edessä häämöttäviä syyshäitä – syksyssä kun on ihan omanlaistaan tummanpuhuvaa fiilistä ja romantiikkaa.

To do -/idealistani on tässä kesän aikana kasautunut ihan hillittömäksi, sillä kesällä olen halunnut kuvaus- ja editointihommien sekä siinä rinnalla tekemieni tiedottajan töiden lisäksi nauttia kesästä täysin siemauksin. Se kannatti, sillä nyt syksy ja sen tuomat pimenevät illat tuntuvat todella tervetulleilta. Vihdoinkin on aikaa ja maltan pysyä myös neljän seinän sisällä ja on intoa kääriä hihat ja ryhtyä toteuttamaan kaikkia listani juttuja.

Listallani on luonnollisesti myös paljon yrittäjyyteen ja valokuvaukseen liittyviä asioita. Jokusen viikon olen varmasti vielä hyvin intensiivisesti kiinni kesän hääkuvien – ja itse asiassa myös videoiden – editoimisessa, mutta sen jälkeen on luvassa vaikka mitä! Tuossa tulikin jo lipsautettua, että olen kuluneena kesänä tosiaan debytoinut häävideokuvauspuolella. Ihan ensimmäiseksi aionkin esitellä ihka ensimmäisen näytille päässeen häävideoni tai itse asiassa pienen teaserin tulevasta videosta. Tässä se tulee:

Mitäs tykkäsit? Olen ihan superinnoissani myös tästä videopuolesta!

Lisäksi tässä on listattuna vähän tulevan syksyn to do -listallani olevia asioita, jotka liittyvät näiden Voimafoton nettisivujen uudistamiseen eli joista sinäkin sitten pääset nauttimaan:

  • Gallerioiden uusiminen ja monipuolistaminen
  • Hääkuvaukselle oma ylävalikko, jonka alle tulee useita hääkuvausgallerioita eri teemoilla, kuten first look, vihkiminen, potretit, hääjuhla, sormuskuvia
  • Häävideokuvaukselle oma ylävalikko, minne tulee infoa häävideoinnistani sekä näytevideoita
  • Häätarina-blogisarja, jossa yhdessä blogissa esitellään aina yhden parin hääpäivä noin 20 kuvan kuvakertomuksena
  • Muita hääaiheisia blogipostauksia, kuten hääkuvapostauksia eri teemoilla, postaus siitä millaista kuvausrekvisiittaa minulla on tarjota hääkuvauksiin sekä vinkkejä, miten valmistautua hää-/potrettikuvaukseen
  • Kenties jotain yleisiä valokuvaukseen liittyviä (kuvausvinkki)blogipostauksia
  • Piilotettuja gallerioita, joissa on kussakin aina yhden hääparin koko hääpäivä ikuistettuna valokuvin – ne, jotka ovat kiinnostuneet varaamaan minut hääkuvaajaksi voivat pyytää pääsyn näihin gallerioihin, jotta he saavat entistäkin paremman käsityksen siitä, millaisen kuvapaketin toimitan hääpareille

 

004_heidi_ja_henri_foto_milla_vahtila_mv_p

Tavoitteeni on, että saisin tehtyä nettisivuistani entistäkin visuaalisemmat, upeammat ja kattavammat ja sellaiset, että pystyn tämän sivuston avulla näyttämään, millainen valokuvaaja olen ja millaista jälkeä teen. Mielestäni on nimittäin erityisen tärkeää, että hääparit valitsevat itselleen valokuvaajan sen perusteella, kenen kuvaajan kuvaus- ja editointityylistä tykkää eniten. Lisäksi tietysti myös muu ammattitaito, kuten luotettavuus, on todella tärkeää.Sama pätee toki muihinkin kuvauksiin, mutta häät nyt vain ovat niin tärkeä päivä ja iso satsaus, että niiden kohdalla tämä asia oikein korostuu.

Mutta tällaista siis on luvassa 🙂 Lisäksi touhuilen myös muita juttuja, kuten liikunta- ja tiedotushommia ja valmistaudun marraskuisiin toistoleuanvedon SM-kilpailuihin. Jos haluat seurata muita kuulumisiani, niin laita seurantaan minun ja mieheni Voima-Vahtila -blogi. Siellä julkaisen juttuja esimerkiksi voimaan, liikuntaan, urheiluun, yrittäjyyteen, vintage-vaatteisiin ja elämään ylipäätänsä liittyen sekä esittelen vapaa-ajan kuvausjuttujani. Siellä esiintyvät kuvat edustavat usein myös uusimpia kuvaeditointikokeilujani…

Ihania elokuun viimeisiä päiviä, ja tervetuloa syksy <3

Ps. Lue myös: Kun rakastat työtäsi

113_paula_ja_tony_kuva_milla_vahtila_p

Leave a Comment!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Odota pikkuhetki...